Informatiemarkt

Tijdens het festival kon u zich op de informatiemarkt laten inspireren door verschillende partijen. Een impressie van de aanwezigen.

Technologie en Zorgacademie

Stap in de infotruck van de Technologie en Zorgacademie (TZa) en ervaar de verschillende technologisch mogelijkheden die er zijn binnen de zorg.

Landgoed Ontmoet

Landgoed Ontmoet heeft als missie om het verandervermogen in de zorg aan te wakkeren, zodat zorgorganisaties vanuit digitalisering, innovatie én slim samenwerken de vraag van vandaag én de toekomst kunnen blijven bedienen. Lees meer op: www.landgoedontmoet.nl

Tijdens de informatiemarkt laat Landgoed Ontmoet enkele voorbeelden zien van samenwerkingen met zorgprofessionals, ICT’ers en bestuurders waarbij verbinding tussen mensen, processen én technologie centraal staat.

Leger des Heils en Surplus

Samen laten het Leger des Heils en Surplus zien hoe samenwerking bijdraagt aan een zinvolle daginvulling van cliënten van de Leliestraat, een woonvorm van het Leger des Heils. Middels foto’s en filmpjes krijgt u een indruk hoe deze samenwerking leidt tot mooie resultaten voor cliënten.

Het ZGT bij je thuis!

Neem een kijkje in de huiskamer van het ZGT en ervaar welke zorg patiënten thuis allemaal kunnen ontvangen van het ZGT. Een interactieve manier om te zien hoe technologie een bijdrage kan leveren aan de dagelijkse zorg voor patiënt.

Urimon

Urimon: De studie die onderzoekt welke meetbare veranderingen er optreden in urine en bloed tijdens het ontstaan van een ernstige ziekte. 

Onze gezondheidszorg heeft van oudsher een reactief karakter. Iemand gaat pas naar de dokter als hij of zij zich niet lekker voelt. Bij sommige ziekten is het dan vaak te laat. 

Voor die ziekten ontwikkelen wij Urimon. Een ziektewaarschuwingssysteem dat periodiek een serie stoffen in iemands urine en/of bloed meet. 

Zo kan de huisarts u controleren op bepaalde ziekten voordat klachten naar voren komen. U bent er op tijd bij, zodat behandeling nog goed mogelijk is.

Topfit Citizen Lab

U kunt kennis maken met de verschillende onderzoeken die het topfit citizen lab uitvoert. Centraal staat het doen van onderzoek samen met inwoners. Kortom laat u inspireren door onderzoek voor en door inwoners uit onze regio!

Nationale diabetes challenge

Wij zijn Ecare uit het mooie Enschede. Hét innovatieve IT bedrijf waar we met gedreven mensen een slim en intuïtief digitaal zorgdossier (ECD) voor de zorgsector maken.
Duizenden zorgprofessionals werken dagelijks met ons ECD PUUR. en we streven ernaar om heel zorgverlenend Nederland enthousiast te krijgen voor PUUR.

Nieuwsgierig naar ons bedrijf en naar PUUR.? Check onze website: ecare.nl